fredag 29 april 2011

Tack Kjelle och Ingela:)

 2011-04-29 18.17.17 Vill ge ett stort varmt tack till Kjelle E och till fina Ingela förstås, som berättade för sin man att vi så tycker att candra har så fin “kant” hos sig. .

Vips en vecka senare kom ett mess…Kjelle har nyss varit och lagt dit kanten hos er ängel….Vi blev såklart väldigt rörda och glada, änglar finns!!

Tack fina Kjelle och Ingela för att ni är så gulliga. Ni om några vet hur viktigt det är att känna att våra  änglar har det fint hos sig. Kan inte tacka er nog..Puss Kram från oss:)

111412

3 kommentarer:

  1. vad fint det blev.

    och det finna underbara änglar som vandrar här på jorden,livs levande ibland oss =))

    vilken fin gåva dina joredänglar gav er

    kram

    SvaraRadera
  2. Glad för att ni vart glada.Vi vet att ni är tacksamma,jag lovar:) Det är just därför det känns så skönt att få hjälpa er.. Ni har gjort jättefint.Tänk så livet kan bli.Utan tjejernas öden skulle vi inte ha träffats..Det är klart att dom skall ha det finaste. Alltid saknade,men ständigt med.Någonting säger mej att det är inte bara kanten runt graven som "sammanlänkar" flickorna,och det glädjer mej,och känns tryggt och bra.Jag kan lova dej att kemin mellan dessa tjejer stämmer! Massor med kramar från oss;))<3<3<3

    SvaraRadera
  3. Men åh va gulligt gjort, sånt som värmer långt in i hjärteroten.

    Kram kram
    Patricia

    SvaraRadera