torsdag 4 augusti 2011

Varmt och sommar:)

Ja nog har vi haft tur med vårt semesterväder.10 dgr strålande sol och 25 grader..Men nu är jag lite matt, det är ett underbart sommarväder! Men inte ett bra “lungväder”. Får ju lite svårt med syresättningen i värmen, ändå håller jag mig mkt i skuggan och badar gör vi hur många ggr om dagen som helst.semester051

Som sagt underbart, men även allt underbart har ju en liten avigsida, när man inte är som man ska ;) Men det får man ta, ska kännas att det är sommar! Allt kan inte vara en lek ;)

svettigt_44357254

I övrig är det full fart här, skönt att Classic veckan börjar närma sig slutet. Lilla Rättvik är inte gjort för så här mkt människor som trycks i hop under en vecka. Ändå är det nog en minskning i år jämfört med föregående år.

DSC00131

Fontänen löddrar som alltid under v. 31, till alla barns glädje ;)

DSC00134

Husbåtar fanns på plats bland bilarna.

DSC00133 Jag kollade mest in bilarnas färger :)

Sammanfattat så har vi det härligt:)

ani-395

3 kommentarer:

  1. ja det har varit härligt väder. å allt har ju en baksida. synd bara att det ska drabba oss ;)låter i alla fall som ni har en skön avkopplande semester precis som det ska vara.

    haha sista bilden: är det tagen på dej eller micke ;)är lite svårt att urskilja ;)

    stora kramen

    SvaraRadera
  2. haha så ser Micke ut efter en classic vecka med bilar och värme;)

    SvaraRadera
  3. Ååå det låter som ni har det skönt Lena, trots denna lunga som vill spöka emellanåt eller ja den vill inte som du s a s. Njut av det som pågår vetja....lev i stunden så gott det går, nu när du är befriad från jobbet ett tag. Sen får det njutas på ett annat sätt....Med jobbet. För det är ju ändå dessa 11 månader som vi också skall leva vårt liv och inte låta det bli enbart en transportsträcka till nästa semesterperiod. Med värme från mig till dig

    SvaraRadera