torsdag 2 september 2010

Tack.

0f9329632c0d63cc Jag vill bara börja med att säga TACK till er alla som kom ihåg Josefine (och oss ) i tisdags. Det värmer hjärtat att få ett samtal, att få ett sms, att få en kram via bloggen, att få ett mail:) Tack för alla fina blommor till “blomsterplatsen”.DSCN1853

Veckan har bestått av em arbete mestadels. Idag var det ju så härligt höstväder. Har varit ute och klippt ner lite buskar och krattat ihop äpplen. De äpplen vi får är små och maskätna, inget att ta reda på, men kan nog bli ngn paj iaf:)

yg101[1]

Frysen gapar ju tom efter sommar och semester så jag knådade ihop en bulldeg så det finns lite till kaffet. Passade på att baka Matildas (syster dotter) älsklingskakor som hon ska få på lördag. Kolaformar!DSCN1852 Hon kommer hem för det blir 50 års kalas i helgen hos syster.Tildus fyller även hon snart, så hon ska uppvaktas lite. Vet att hon blir så glad när hon får en plåt av dessa kakor, roligt att det uppskattas:):)Får hon ta med till Stockholm och lägga i sin frys:)

Nu ska jag göra lite kaffe och bjuda ner pappsen på nybakt:)

5 kommentarer:

  1. Mmmm det såg gott å mumsigt ut. kanske ska ta och baka lite jag med. det är så gott med nygräddade bullar =)

    SvaraRadera
  2. Oj va blommor Jozzan har på sin viloplats, jättefint!!!

    Vi har samma problem som er med äpplena, jättemycket äpplen men de flesta ramlar ner eller är fula med maskmärken o svarta prickar, men jag fick ihop till en äppelpaj som räckte till eftermiddagsfikat även idag.. =)

    Visst är det kul när bakverken uppskattas, då är det roligare att baka... =)

    Ha en fortsatt skön torsdag!
    Kram Patricia

    SvaraRadera
  3. Kram, om än lite försenad.

    SvaraRadera
  4. Hej bullmamma!!!*ler*
    Ta med nån bulle och kom ner till mej och grintrasan!!*skrattar*
    Kramar i lass!!!

    SvaraRadera
  5. åh kakor !!! :D ses snart kram !

    SvaraRadera