söndag 10 juli 2011

Suck.

Vissa saker eller pratande gör mig så in i helv.. förbannad. När vissa människor hela tiden ska stå högre i rang än andra. Jag undrar bara vad beror det på att vissa höjs till skyarna hela tiden.

Orättvisor, behöver jag säga att jag hatar det. Men lägger ingen energi, nu får det vara slut på energi sugande, de som står högst i rang få ta hand om allt..

Har vår egna underbara familj att tänka på. De betyder mest, för oss iaf :)

night006_20596845

4 kommentarer:

  1. det där är ju människor som i botten är osäkra och måste med sitt sätt att vara försöka "säkra" sin ställning inför sig själv "att jag är någon". såna människor mår verkligen inte bra. fast det vet dom själva inte om.

    men inihelsike jobbigt är det när man möter såna personer. det är egentligen synd om dom som hela tiden "jobbar" på att visa hur duktig o säker man är. det går nog åt en massa energi.

    sen finns det ju kategorin "stort EGO" som inte har vett att förstå att vi alla lever i samklang med varande. utan tror att "alla andra" är så mycket mindre kloka så dom måste undervisa oss om ja vad då egentligen

    det är bara att klappa dom lite mentalt på huvudet å tänka "jag vet att du inte vet bättre, för visste du bättre så gjorde du bättre"

    just den meningen har hjälp mig många gånger just för att slippa lägga ner en massa frustrerande energi på dom.

    det är bäst att bara gå därifrån. dom klarar sig alltid eftersom dom vet så bra

    kram i sommarvärmen.

    SvaraRadera
  2. Ja du har så rätt, man ska inte ta åt sig och bli ledsen, men så är jag tyvärr, men nu får det vara slut med det, och människor som är duktigast får väl sköta om det som dessa är sååå bra på ;) kram

    SvaraRadera
  3. Ja visst är det så att vissa har ett behov av att hålla sig i en högre rang, sätta sig själv i en bättre dager genom att "nedtala" eller "baktala" andra. Vilket blir en del av deras personlighet till slut. De är oftast väldiga energitjuvar också. Så se det som en del av dom som inte känns riktigt ok. Kanske finns en bättre sida att tycka om. Finns inte den......Välj när du vill umgås med dessa personer så du inte tar av den egen energibank för att vara till lags. Njut av din egen familj som du säger och se det vackra.
    Med värme och kramar

    SvaraRadera
  4. Åh låt de i högre rang sköta det som de är så bra på... så sköter du det som som du gör så bra.. att vara en underbar människa för de som ser det:):)Linda

    SvaraRadera