torsdag 4 november 2010

Älskade Josefine

Älskade lilla ängla skatten vår, vilken tung dag det är idag. Minns varje timme som känns som ett öppet sår, det river i kroppen. 4e november, dagen då livet inte längre var starkare, än sjukdoms helvetet!   

2 år av totalt kaos och förvirring. Vet fortfarande inte vad vi ska göra med all tid som blev över här hemma. Vill inte ha den tiden. Tiden ger bara ångest! Vill ha tillbaka då tiden. Hela tiden!

0f9329632c0d63cc 

Här är ett bland de sista korten på gumman. Då leendet inte alltid var lika självklart längre. Hon gjorde nog allt för att dölja hur sjuk hon egentligen var, allt av omtanke om oss, som vanligt. Ville inte göra ngn orolig, hon var för god för denna jord!

DSCN1003

Minnen finns alltid kvar!

DSCN0220

DSCN0665

DSCN0699 

  magnus josefine2

SAVE0024

Tiden läker inte alla sår. Du är och var så älskad, vi saknar dig så fruktansvärt. Ditt pärlande skratt, ditt eviga tjatter. Hela du fattas oss. För alltid i vårt minne, den vackraste skatt som du är.

7 kommentarer:

  1. För varje dag som går blir det bara mer ofattbart att vår älskade barn inte kommer tillbaka. Detta är sår ingen tid kan läka. Många kramar till dig och din familj, speciellt många i dag.

    Lotta

    SvaraRadera
  2. Usch vilken tung dag ... =(
    Kramar om

    SvaraRadera
  3. Nej tiden läker inte alla sår.
    Saknaden blir större&större ju längre tiden går.
    Tänker på er!
    Massor med kramar
    Ingela

    SvaraRadera
  4. Vad kan jag säga mer än.....mycket berörande Lena. En mycket viktig dag i ditt liv. All kärlek och värme till dig och din familj.......

    SvaraRadera
  5. STORA kramar till er!
    Jag saknar henne så mycket!

    SvaraRadera
  6. Stor kram till er.....saknaden är svår, och tung idag Älskade vännen. Kramar

    SvaraRadera