måndag 15 november 2010

Fina

Världens finaste pappa:) Även den stoltaste!DSCN1945

DSCN1942

Kusin Matilda och min pappa var med idag och hälsade på hjärtegrynet. Allt är jättebra med lilla Nellie, som håller på att bekanta sig med alla nära och kära.

Mamman och pappan är så fina och lyckliga!!Precis som det ska vara.

Vi njuter vi med, även om vi också har andra tankar. På livet och fortsättningen. Om, vart, kanske,hur och när?? Ja, alltid ska man fundera, det tillhör väl livet. Men, allt löser sig, sa gubben som sket i badkaret:) Just nu luktar vi mest på bebis Nellie:) och njuter. Det är gött:)

4 kommentarer:

  1. Härliga bilder ... hon är sååå söt lilla Nellie... =)

    Inte grubbla för mycket nu .. ; )

    Kram Patricia

    SvaraRadera
  2. Ljuvligt!
    Rasten av tankarna förstår jag,dom ingår,i livet efter......
    Kraaaaaam
    Ingela

    SvaraRadera
  3. kan nästan känna doften...Mmmm... det finns ingen goare doft än bebisar. jätte söt är hon å hon ser ut som en Nellie. konstigt att man kan se på dom vad dom heter ;)

    förstår dina tankar. att få barnbarn i samband med dödsfall inom familjen sätter fart på mycket i skallen. gjorde i alla fall på mig. så låt dom finnas där det reder sig till slut.
    bamsekram

    SvaraRadera
  4. Klokt av dig/er att njuta av det nya lilla livet som kommit till i er familj. Också mycket klokt att inte försöka förtränga den andra delen av er vardag....för det är ju så det är för er just nu. Att kunna acceptera alla delar och kunna se var och en för sig krävs det styrka till. Så hedra er Lena att ni kommit så långt.....Jag tycker att du är fantastiskt, hoppas du kan känna samma sak. Kramar

    SvaraRadera