söndag 22 augusti 2010

Jag kan gå genom berg, för mina nära och kära. Då framför allt för våra barn (vårt). När jag upptäcker och blir varse orättvisor, kan jag bli så in i helvete arg…I bland undrar jag varför ska man vara född med sån jäkla rättvisa inställning???Men, men, jag har fått det med moders mjölken…Därför har jag svårt att förstå mig på en del människor..Men va fan man kan inte förstå alla heller….tokig_16043838

5 kommentarer:

  1. ha ha om du känner dig som hon på bilden så kan jag förstå att det känns...
    men håller med dej vissa egenskaper man har kan var jobbiga ibland även om själva egenskapen är positiv. har många gånger "föfbannat" mina föräldrar som uppfostrat mig så väl. för i vissa lägen har det stoppat mig från att säga från och ta för mig av det som borde fallit på mig.(och nu menar jag inte saker) då tar man hellre ett steg bakåt. ja ja man har mycket att lära här i livet.

    drömde om dig i natt. haha du borde kanske byta yrke. du var en upprörd läkare, varför kommer jag inte i håg men arg var du på nån patient eller så. men lova att inte klippa av dig håret. för det passade dig inte så bra. i alla fall inte i drömmen =))tänk vad som kan hända i drömmarnas värld

    kram

    SvaraRadera
  2. Hihi kan inte låta bli att skratta:) läkare också ja det är väl i den världen man passar bäst;) kram kram

    SvaraRadera
  3. Man kan omöjligt älska alla, förstå alla o.s.v....så det är bara att göra det bästa av situationen och gilla läget.. ; )

    Men jag förstår dig, jag är likadan, rättvisa är viktigt för mig och man blir ganska frustrerad när andra inte bryr sig eller bara kör sitt eget race och bara tänker på sitt eget bästa t.ex.

    Ha en bra dag!
    Kram

    SvaraRadera
  4. Hoppas du har lugnat ner dig nu, det är inte bra att vara arg för länge :)
    Första arbetsdagen efter semester...ujujuj låter inte skoj. Jag börjar nästa måndag och gruvar mig redan.

    Ha en bra fortsatt vecka.
    Största Kramen.

    SvaraRadera
  5. Det finns inga krav på att vi skall älska eller förstå alla. Vi kan tycka och tänka, sedan vad vi gör med det är en annan sak. Svårt att göra om någon annan, men ändra uppfattning och syn på andra kan vi ändra allt eftersom vi själva utvecklas....skulle jag vilja säga. Vad är "rätt" och vad är "vist"...nja tåla att tänka på. Upp till var och en att avgöra och lära oss acceptera våra olikheter.
    Men ansvaret för vårt eget sätt att vara och leva, ligger på oss själva.
    Kram till dig underbara människa

    SvaraRadera