onsdag 18 augusti 2010

Lata dagar.

Har haft 2 härliga dagar med sightseeing i gamla delar av Eskilstuna och lite shopping förstås:) Ätit gott och bara “varit”. Vi kände för lite bio också, så vi var och såg filmen Bröderna Karlsson. Den var riktigt tokig och rolig så vi fick allt skratta.

internal-poster-broderna-karlsson I övrigt så närmar sig semestern sitt slut. På måndag drar vi igång igen. Jag tycker så här med facit i hand, att semestern har gått riktigt bra. Första veckan hade ju jag dock ett riktigt djupdyk. Men vi är ju två, så vi hjälptes åt att ta mig över det dyket…också! Dagarna har sedan mest rullat på och har ju direkt inte haft ngt planerat. Det har varit skönt att bara ta dagen som det kommer, gjort våra små utflykter, när vi känt för det!

Den här månaden är en jobbig månad av den anledningen att skolstarten är, och att Josefine har födelsedag den 31. Mkt som alltid hänt denna månad, sådant som sitter ristat i sten, framför allt lilla gummans födelsedag. En dag som jag bävar lika mkt inför som den 4 nov då hon åkte till änglarna.

Vi har snart ett nytt litet liv att få finnas till för, och så fort som tiden går så är snart den lille här:)

m_angel52[1]

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar