tisdag 27 juli 2010

Skön dag!

Idag har det varit en sådan där härlig dag som det bara kan vara när vi är i Rättvik. Började dagen med kaffe och utsikt över sjön. En liten terapi stund och sortera tankar:) Tyvärr såg jag ett tidigt höst tecken, Kanada gässen har hittat hit. De brukar inte komma förrän i augusti så jag fick lite höst känsla:( Josefine kallade alltid dessa för “skithönor” de skiter ju ner så väldigt så det är ju verkligen ett passande namn.

DSCN1831   Vandrade sedan ner på byn och strosade runt och hann även med en fika på Fricks här i byn. Det är tisdag idag och då har de något här i Rättvik som kallas tisdagskul. Det är lite av en marknad och de har uppträdande av olika slag. 

DSCN1830 DSCN1829

Ja resten av dagen tillbringade vi i solstolarna och i badet..iaf jag!!!Badade:) Härligt. Kan inte vara annat än nöjd dessa dagar då vi endast har 5 meter till vattnet:)

DSCN1824

Karlsson är lite dryg nattetid här, vet inte om det beror på fiskmåsarna som gapar och steppar på taket. De kan vi också döpa om till skithönor, för de gör då inget annat!

1 kommentar: