torsdag 9 juni 2011

Den blomstertid nu kommer.

x1pxOYwqu4SjF7e-kDauQWHVSlWlI0nPXh8iZ_aYPUXM1D6vAzQKvWzxtM_HRT7M6YMplL2VQqgb_6Ukoott9AHH8a-wWkMuh2DIF748bL9fDedAJKbpHjtQiNNoA0w8GHPEvYtbQ9uwsZu30KVTMyYKyk92dpLAnKZ Sitter ute med en kopp kaffe innan jobbet. Sommaren är verkligen här. Alla lyckliga skol avslutnings barn och studenter får fina härliga dagar. Mitt hjärta gör ont såklart idag, då det skulle varit Josefines studentdag.

Jag försöker fokusera på att hon inte skulle varit lycklig över att fått sluta skolan. Skolan var hennes allt, hon älskade varje dag hon var där. Hon skulle ha gråtit en dag som denna. Det var riktigt jobbigt då vi började med dialysen och hon fick lov att missa så mkt, det var då vi bestämde att hon skulle få en liten hund, nu hann vi inte så långt…..

Men jag är tacksam för det vi har. Vår fina Magnus med hans underbara familj, lilla Nellie som gjort så vi fått in glädjen i livet igen.

Jag har den goaste gubben och fina nära och kära och vänner såklart. Solen skiner och fåglarna kvittrar.

Sen ska jag och syster åka till Stockholm nästa torsdag och göra stan osäker! Ha en “bara vara” dag, äta gott och kolla in folk:) Hälsa på mostrus “lilla”  Tildus på jobbet där och hoppas få luncha med henne:)

Så ja, livet är ändå livet och det måste tas om hand, åren går så fort så det gäller att ta tillvara det positiva:)

2014578vshyfwz5zy

2 kommentarer:

  1. det är en skör balansgång det där att var i två känslor samtidigt. men å andra sidan så är hela livet en balansgång. att hålla förnuftet i gång när "galenskapen" tränger sig på är ett heltidsjobb.

    ibland är man så jädra duktig och förnuftig.å ibland så är man totalt "galen" men som tur är så lever man oftast nånstans mitt emellan =)

    SvaraRadera
  2. Förstår att det är extra tufft såna här dagar som det finns en massa minnen och förväntningar kring .. =(

    Men som sagt, livet går vidare och skönt att höra att du uppskattar det fina du trots allt har omkring dig .. framför allt lilla Nellie .. =)

    Låter mysigt med en sån dag i Sthlm .. hoppas ni får riktigt fint väder och en mysig dag!

    Massa kramar
    Patricia

    SvaraRadera