måndag 6 juni 2011

Sveriges nationaldag!

y1p_TZNaLpJKCOlzF19UKR1U_rTnv9XxQG1XyjOWJucoXwCtjo_Kf57JouWWzbFE6ei9WggJ_4_FP_49QDvNBUe5w Ja så har jag suttit och gråtit till den blomstertid nu kommer:/ Den vackra sommarmelodin som känns i hjärtat, som ger så många vackra minnen av lyckliga barn och ens egen barndoms somrar som svischar förbi. Ja många är de minnen som tillhör den tiden i livet som aldrig mer kommer tillbaka.

Nu får vi se framåt att skapa nya minnen till alla dessa avslutnings låtar, tillsammans med Nellie tex;);)

Visst är det lätt att bli sentimental när man hör dessa melodier. Så är det bara!

Hemma efter en skön helg iaf. Vi har verkligen bara latat oss i solen:) Så nu är det bara att möta veckan pigg, glad och utvilad.  Sparkar igång med ett par nätta 8 – 21 pass!

Fortsatt trevlig nationaldag till alla!

 

semester051

2 kommentarer:

  1. ja det har varit en lång skön helg. inte alls fel.
    och det där med sentimental har det med åldern att göra. har med åren fått lättare att gråta till ingenting. det räcker med bara nåt litet som triggar igång känslorna så sitter man där och bölar.

    men man får väl ta det som ett sundhetstecken. känslorna finns där och man är inte "avstängd" i alla fall =)

    hoppas ni har det svalt på jobbet för det verkar som värmen håller i sig.

    kram

    SvaraRadera
  2. Ja finns det något mycket vackrare än Den blomstertid...denna underbara sommartid med finklädda ungdomar och barn....härligt.
    Låter härligt att du fått en skön ledighet....det andra är bara ett jobb...det finns kvar. Hoppas du får en härlig tid på jobbet också med tanke på de långpass du har framför dig. Ta nu väl hand om dig fin vän....Kramar

    SvaraRadera