lördag 25 juni 2011

Kyrka

Alltid när vi är vid vagnen så går vi till Rättviks kyrka och tänder ljus för Josefine och mamma. Jag som är väldigt okyrklig egentligen, men det ger oss lite ro när vi tillsammans tänder ljus där .Det är så vackert och hela grön området där omkring.  Så välvårdat hela området och vackra blom kombinationer. Ljust och öppet.

rattvik Vi är så glada för det har blivit bra mkt finare i Norberg nu också när mkt träd tagits ner och buskar. Nu kan solen verkligen komma åt att torka upp lite. De har verkligen gjort en fint jobb:)

Förr var det bara mörkt vid Josefine. Skugga hela dagarna. Inget ville växa riktigt. Ja allt sådant får sån betydelse när man alltid vill att ens kära ska ha det fint omkring sig.

Det gör ju att de förbannade sniglarna håller sig lite mer på avstånd också. När det blir lite torrare i marken.

1 kommentar:

  1. Ja är det någonstans vi verkligen visar respekt för varandra så är det i kyrkan, där kan man verkligen känna frid och ro. Personligen tycker jag inte att man skall behöva vara varken "kyrklig" eller på nåt sätt religiös för att få vistas i kyrkan. Vad är det för "Gud" som bara släpper in vissa människor....Han om någon bör väl inte göra skillnad. Så fortsätt med det du...det gör jag. Med värme och kramar

    SvaraRadera